Een bootexcursie naar Dolfijneiland in Side wordt de laatste jaren steeds populairder. Klim ook aan boord om de prachtige dolfijnen te zien spelen in het water op weg naar Dolfijneiland. Dit is een herinnering aan jouw vakantie die je nooit meer gaat vergeten! Lees nu alles wat je moet weten over een Dolfijneiland, hoe je er kan komen en vooral wat je er kan doen.

Wat kun je doen op Dolfijneiland in Side

Verken de prachtige kust van Side tijdens een boottocht van enkele uren. De tour vertrekt vanuit de oude haven in Side en de tour duurt ongeveer 9 uur. Er zijn in totaal drie stops. De eerste stop is bij de rivier va Manavgat, waar je lekker kan zwemmen of zelfs een jetski huren. Vervolgens is er ook nog vaak een lunch aan boord die bij de excursie is inbegrepen. De tweede stop vindt plaats bij Dolfijneiland, de perfecte plek om te zwemmen en te snorkelen. Daarna ga je verder naar de laatste stop, dit is Karaburun Bay, ook hier kun je weer heerlijk zwemmen en, als je geluk hebt, ook nog dolfijnen spotten. Neem je camera in ieder geval mee, want het blauwe water van de Middellandse Zee en de rondspringende dolfijnen wil je toch echt niet missen op jouw perfecte plaatje.

dolfijneiland in Side

De prijs van deze tour varieert afhankelijk van het seizoen. Hotel pick-up en drop-off wordt aangeboden bij aangewezen resorts in Side. Deze excursietour duurt ongeveer 9 uur en is alleen beschikbaar op woensdag, vrijdag en zondag. De eerste stop is de Manavgat-rivier en deze gaat verder door Karaburun Cove met zwempauzes. Er is de mogelijkheid om mooie dolfijnen te zien die plezier hebben als de boot Dolphin Island nadert.

Tours & Tickets naar Dolfijneiland

  • Tour: Je kan jouw excursie boeken via deze link

  • Boottocht naar Dolfijneiland met lunch: De prijs van deze tour varieert afhankelijk van het seizoen. Hotel pick-up en drop-off vindt plaats bij de aangewezen resorts in Side. Deze excursie duurt ongeveer 9 uur. Er zullen drie stops plaatsvinden, waarbij de eerste stop bij de rivier van Manvagat is. De bemanning zorgt er voor dat er een heerlijke verse lunch klaar staat. Vervolgens vaar je naar Dolfijneiland, de perfecte plek om te zwemmen, snorkelen en dolfijnen te spotten. Hier zal ook een kleine schuimparty aan boort plaats vinden. Ten slotte stop je bij Karaburun Bay, waar je ook weer verkoeling kan zoeken tijdens een zwempauze. 

Hoe bereik je Dolfijneiland?

Er is maar één manier om bij Dolfijneiland te komen en dat is met een boot. Vanuit de haven van Side vertrekken er op elk moment van de dag boten naar de plek. 

BOEK NU JOUW EXCURSIE

Meer eilanden in Antalya

SHARE

BERICHTEN DIE JE OOK LEUK VINDT

LAAT EEN REACTIE ACHTER