Goedkoop naar Turkije willen we allemaal wel. Het leven is namelijk al duur genoeg en een vakantie kan best een enorme kostenpost worden. Wij geven je wat voorbeelden en tips hoe jij toch nog goedkoop naar Turkije op vakantie kan!

Goedkoop naar Turkije: Vliegtickets

Als je alleen een vliegticket naar Turkije wil boeken, dan kan je met een beetje goed opletten soms wel honderden euro’s besparen. Voor goedkope vliegtickets check je allereerst de lowcost airlines, zoals TUI of Corendon. Let ook op dat je kijkt vanaf welke luchthaven je vertrekt. Vertrekken vanaf Schiphol is de laatste jaren enorm duur geworden. Het kiezen voor een regionale luchthaven kan echt al een hele hoop schelen.

Last Minute vliegtickets naar Turkije boeken

Turkije is in het hoogseizoen een populaire bestemming voor Nederlanders. De meeste vluchten zullen dan ook zo goed als vol zitten. Als je alleen maar een vliegticket nodig hebt in het hoogseizoen, dan hoef je niet te wachten op een Last-Minute aanbieding. Soms is het zelfs goedkoper om zover mogelijk van te voren een ticket te boeken. Ga je in het laagseizoen, dan kan het wel lonen om pas een paar dagen voor vertrek je vliegticket te boeken. Deze vluchten zitten namelijk over het algemeen niet vol en om ze toch vol te krijgen, stunten de maatschappijen met de prijs.

Goedkope vliegtickets

Buiten schoolvakanties vliegen

Kiezen voor regionale luchthaven

Flexibele in welke datum vertrekken, hoe lang de reis mag duren etc.

Low Cost Airline

Bereid zijn om te vliegen met een tussenstop of overstap

Dure vliegtickets

Vliegen in de schoolvakanties

Vliegen op en vanaf Schiphol

Vastzitten aan een bepaalde datum

Luxe airlines

Perse een directe vlucht willen

Goedkoop naar Turkije: Pakketreizen

Heb je liever een voordelige vakantie met een accommodatie erbij, ook dan is er volop keuze. Er zijn verschillende reisorganisaties die pakketreizen aanbieden naar Turkije. De twee grootste aanbieders zijn Corendon en TUI. Beiden hebben een ontzettend mooi aanbod met meer dan honderden accommodaties waar je uit kan kiezen in verschillende prijsklassen. Je kan bij beiden sites vakanties vinden vanaf 350 euro per persoon voor een vliegticket + transfer + accommodatie.

Corendon naar Turkije

Grootste Turkije aanbieder in Nederland

Vliegen met eigen vliegmaatschappij

Boeken met omruilgarantie

Bingoreis mogelijk

Best gewaardeerde accommodatie: Voyage Sorgun

Goedkoopste accommodatie: Angora Appartementen

TUI naar Turkije

Populaire accommodaties

Vliegen met eigen vliegmaatschappij

Boeken met omruilgarantie

Small & Friendly concept

Best gewaardeerde accommodatie: SPLASHWORLD Pegasos World

Goedkoopste accommodatie: Eftalia Aytur

Tips om goedkoop op vakantie te gaan naar Turkije

1. Ontwijk het hoogseizoen en de schoolvakanties. Er zit een enorm prijsverschil tussen vliegen in en buiten de schoolvakanties. Ben je dus niet gebonden aan schoolvakanties, check dan eens de aanbiedingen in andere periodes.

2. Ben je flexibel en heb je de ruimte om bijvoorbeeld één dag eerder te vertrekken of een paar dagen later aan te komen, speel daar dan mee. Soms kan een dag langer vakantie ineens toch heel veel schelen.

3. In het hoogseizoen zitten de vluchten naar Turkije over het algemeen vol. Wacht niet op een Last-Minute, maar boek zover mogelijk van te voren. De kans is dan groter dat je goedkopere tickets kan vinden.

SHARE

BERICHTEN DIE JE OOK LEUK VINDT

LAAT EEN REACTIE ACHTER