Een vakantie naar Alanya is genieten van zon, zee en strand! Alanya een populair vakantie-oord voor veel Nederlanders. Alanya’s warme klimaat zorgt vrijwel het gehele jaar voor uitstekende strandcondities. De stranden liggen 300 dagen per jaar te schitteren in de zon.

Op deze pagina lees je alles wat je moet weten over een vakantie naar Alanya

Ga op een boottrip

Het is één van de populairste activiteiten in Alanya, een boottrip. Welke trip past het best bij jou? Ga jij liever op een privéboot of kies jij voor zo’n te gekke, grote piratenschip?

Top zien & doen in Alanya

Alanya is meer dan alleen maar met je billen op het zand liggen. Kom van het hotel af en proef de sfeer in Alanya.

Ontdek de beste dingen om te doen en bezienswaardigheden te bezoeken in deze populaire badplaats tijdens jouw vakantie naar Alanya

Andere badplaatsen & steden verkennen

Alanya ligt in de provincie Antalya en er zijn nog veel meer badplaatsen en andere steden om te bezoeken. Wat denk je van de azuurblauwe zee bij Kas bijvoorbeeld? Heb je tijd, ga dan eens verder dan de grenzen van Alanya

De belangrijkste bezienswaardigheden

Dompel jezelf onder in de adembenemende schoonheden van Alanya. Ervaar en verken Alanya als een echte local, inclusief alle verborgen juweeltjes, favoriete plekken en nuttige tips.

Overnachten

We hebben de beste must-stay plekken in de regio voor je op een rijtje gezet. Van de meest luxe hotels met aquaparken tot kleine, goedkopere boutiquehotels.

Beste dagelijkse tours & excursies

Het meedoen met dagelijkse rondleidingen en excursies is de beste manier om de geheimen en wonderen van Alanya te ontdekken, te ervaren en ervan te genieten.