Altijd al gedroomd van een tweede huis in het buitenland, maar weet je eigenlijk niet zo goed waar je moet beginnen? Dan is de Second Home Beurs the place-to-be. Uiteraard is ook Turkije hier goed vertegenwoordigd met verschillende bedrijven die jou alles kunnen vertellen over een tweede huis in Turkije. Start jouw zoektocht veilig en met de juiste informatie!

Wat is de Second Home Beurs?

Droom je van een eigen vakantiehuis? Op de Second Home Beurs ontdek je hoe ook jij deze droom kunt laten uitkomen. Laat je informeren door de vele aanwezige deskundigen die tijdens de seminars met persoonlijk advies graag helpen. Zet bij de Second Home Beurs jouw eerste stap naar een tweede huis.

Turkije op de Second Home Beurs

Turkije is onder Nederlanders een populair land voor een tweede huis. Het zal je dan ook niet verbazen dat Turkije ook goed vertegenwoordigd is op deze beurs, met de volgende bedrijven:

  • Esmare Turkey
  • Gold Hotels
  • Inhouse Global
  • MB Homes
  • Travok

Ook zal er een seminar plaatsvinden van vrijdag tot zondag om 10:45 over het veilig kopen in Turkije in 2022 door Esmeralda Schepers van Esmare Turkey. Zo ben jij precies op de hoogte van alle risico’s en kansen in Turkije.

Wanneer vindt de Second Home Beurs plaats?

De Second Home Beurs vindt plaats van 30 september tot 2 oktober 2022 in de jaarbeurs Utrecht. Deze dagen kun je daar terecht van 10.00 tot 17.00. Bestel hier jouw ticket met €5,- korting >

Meer lezen over wonen in Turkije

SHARE

BERICHTEN DIE JE OOK LEUK VINDT

LAAT EEN REACTIE ACHTER