Corendon biedt komende winter vakanties aan met een langere verblijfsduur aan de Turkse Rivièra. In tien accommodaties in de badplaatsen Alanya, Antalya, Kemer en Side zijn vakanties te boeken van 4, 6 en 8 weken. 

Quote Atilay Uslu 
Atilay Uslu, oprichter Corendon: “Omdat de kosten in Nederland zo stijgen, hebben wij de mogelijkheid gecreëerd voor onze klanten om twee vliegen in één klap te slaan. Ze kunnen nu langer genieten van een verblijf aan de mooie Turkse Riviera en tegelijkertijd besparen zij op hun kosten thuis. De langere verblijven zijn populair onder traditionele overwinteraars en daarnaast zijn ze ideaal voor een workation waarbij je werkt op een prachtige vakantiebestemming.”

Scherp aanbod 
De keuze aan accommodaties in de Turkse badplaatsen is ruim: er zijn zowel driesterren appartementen met alleen logies als vier- en vijfsterrenhotels waar gasten kunnen genieten van half pension of het all-inclusive concept. Bekende All Inclusive hotels zoals Grand Park Lara en de geliefde My Home Appartementen in Alanya zijn in het aanbod te vinden. Daarnaast is het aanbod bijzonder scherp geprijsd. Een langer verblijf in Turkije is al te boeken voor 4 weken vanaf € 399, voor 6 weken vanaf € 449 en voor 8 weken vanaf € 499.

Overwinteren Turkse Riviera 
Aan de Turkse Riviera zijn in de winter de temperaturen nog heel aangenaam met een gemiddelde van 15 graden. Alle accommodaties beschikken over een goed wifi netwerk. Niet alleen voor overwinteraars maar ook voor een workation een fijne plek om de winter door te brengen. De populaire bezienswaardigheden zijn in de winter bovendien een stuk rustiger dan in de zomer.

Een lang verblijf in Turkije is nu al boekbaar. Het complete aanbod is te vinden op www.corendon.nl/longstay

SHARE

BERICHTEN DIE JE OOK LEUK VINDT

LAAT EEN REACTIE ACHTER