Over BeleefTurkije.nl

Begin 2020 hebben wij met een aantal individuele bloggers de handen in één geslagen. Een team van vijf personen die individueel blogden over het leven in Turkije, besloten om samen verder te gaan in het platform BeleefTurkije.nl. De website als je info zoekt over emigratie of vakantie naar Turkije. Inmiddels bestaat ons team uit een vast aantal schrijvers en maken we gebruik van professionals en andere gastbloggers die hun kennis en liefde voor Turkije graag willen verspreiden. Lees hier meer over BeleefTurkije.nl.

Onafhankelijk platform

BeleefTurkije.nl is niet verbonden aan een officiële (overheids)instantie. Daardoor zijn wij een onafhankelijk platform waar je van alles kan lezen over het land Turkije. Wel maken we gebruik van professionals en vragen we raad aan officiële instanties om onze informatie zo up-to-date mogelijk te houden.

Steun BeleefTurkije.nl

Het onderhouden van website BeleefTurkije.nl kost enorm veel tijd en uiteraard ook geld. Alle informatie die je hier vindt is openbaar en gratis. Wil je als particulier of bedrijf informatie overnemen van deze website, neem dan even contact met ons op. Om het platform in de lucht te houden staan er verschillende advertenties op de website. Door als particulier een dienst af te nemen of een product te kopen bij een van deze bedrijven, zorg je er voor dat deze website in de lucht blijft en wij andere kunnen blijven voorzien van alle informatie die nodig is voor emigratie en vakantie naar Turkije. Wij zijn uiteraard altijd op zoek naar sponsoren en/of adverteerders voor BeleefTurkije.nl

Feedback & contact

Wil je feedback geven over de website, heb je eventuele fouten gevonden in een van onze artikelen of heb je een andere specifieke vraag, dan kan je het contactformulier invullen. Wij staan altijd open voor positieve feedback.

Disclaimer

Elke dag zijn wij als team bezig om ons enthousiasme over Turkije te delen met jullie. We hopen je met alle informatie op weg te helpen richting Turkije. We proberen de informatie altijd zo correct en actueel mogelijk te houden, maar het kan wel eens gebeuren dat er achterhaalde informatie op de website staat. Hiervoor zijn wij nooit aansprakelijk. Voor meer informatie verwijzen we je dan ook door naar onze disclaimer.

Adverteren op BeleefTurkije.nl

Commerciële organisaties weten BeleefTurkije.nl steeds beter te vinden om een samenwerking mee aan te gaan. Hiervoor zijn voldoende mogelijkheden, maar het moet wel voldoen aan de volgende regels:

  • Het product moet passen bij de doelgroep van de website. Het moet direct relevant zijn bij emigratie of vakantie naar Turkije.
  • Barterdeal is mogelijk, maar wij plaatsen alleen dingen die wij zelf hebben mogen uitproberen of ervaring mee hebben.
  • Elk denkbare vorm van samenwerking is bespreekbaar, zoals een tekstlink of een advertentie op een bestaande pagina tot een exclusieve pagina volledig gericht op jouw product.

Voor meer informatie verwijzen we je door naar onze pagina speciaal voor adverteerders.