Disclaimer

Alles over onze aansprakelijkheid en waar je rekening mee moet houden bij bezoek aan onze website

De informatie op deze website heeft onze redactie met eer en geweten verstrekt. De gastblogs worden altijd gecontroleerd op eventuele plagiaat. Er kunnen geen rechten ontleend worden aan de inhoud.

De inhoud van de artikelen worden zo actueel mogelijk gehouden, maar het kan voorkomen dat een bepaald artikel inmiddels ouder is en de informatie dus achterhaald. Wij proberen als redactie al onze artikelen regelmatig te controleren, zodat de informatie altijd relevant is. Mocht er, ondanks onze inzet, toch artikelen inzitten waar de informatie inmiddels achterhaald is, dan zouden wij het zeer op prijs stellen dat je ons daar op attendeert. Wij zijn alleen niet aansprakelijk voor eventueel geleden schade door wijzigingen van de gegeven informatie op deze website.

Vakantie boeken

Op onze website kun je ook hotels en vliegtickets boeken. Deze vakanties zijn altijd te boeken via derden en wij zijn daarom niet verantwoordelijk voor de uitvoer. Mocht er iets fout gaan, neem dan contact op met de organisatie waar je de reis geboekt hebt!

Links

Wij maken regelmatig gebruik van relevante links in onze artikelen, om jou als lezer verder te helpen. Dit zijn affiliatielinks die je doorverwijzen naar websites van derden. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele fouten, neem dus contact op met het bedrijf of organisatie waar je iets gekocht hebt. Mocht je iets kopen via een van deze links, dan krijgen wij hier een kleine vergoeding voor. Hiermee kunnen we de website in de lucht houden en verbeteren en leuke acties organiseren voor onze lezers.