De stad Side is een van de mediterrane toeristische trekpleister van Turkije en dat is geen wonder. Side is een mix van zandstranden, schilderachtige oude gebouwen, kolossale oude ruïnes en levendige straten. Side is niet de best bewaarde ruïne van Turkije en heeft ook niet het beste strand van Turkije. Toch maakt de zeldzame combinatie van al deze elementen Side tot een uitstekende vakantiebestemming met een vleugje geschiedenis en cultuur ertussen.

Op deze pagina lees je alles wat je moet weten over een vakantie naar Side.

Bezoek de antieke stad Side

Een ballonvaart in Cappadocië wordt beschouwd als een van de populairste en meest opwindende attracties ter wereld.

Top zien & doen in Cappadocië

Cappadocië is slechts een van de plaatsen die kan bogen op alles: Een uitstekend landschap, sprookjesachtige schoorstenen en uit de rotsen gehouwen huizen, de prachtige valleien, schilderachtige maanheuvels, ongelooflijke monumenten van het Göreme Openluchtmuseum tot de ondergrondse stad Kaymakli, het kasteel van Uçhisar, Devrent Valley, Pasabag Monks Valley en nog veel meer.. 

Ontdek de beste dingen om te doen en bezienswaardigheden te bezoeken in dit sprookjesland tijdens jouw vakantie naar Cappadocië.

Verken de fantastische valleien

Je zult het prachtige landschap, sprookjesachtige schoorstenen, nederzettingen uit eeuwen, uit de rotsen gehouwen huizen, grotten, verborgen kerken, maanlandschap vooral ervaren in de valleien van Cappadocië

Steden en dorpen om te verkennen

De belangrijkste bezienswaardigheden

Dompel jezelf onder in de adembenemende schoonheden van Cappadocië. Lees al onze tips over de vakantiesteden en dorpen in de regio. Ervaar en verken Cappadocië als een echte local, inclusief alle verborgen juweeltjes, favoriete plekken en nuttige tips.