Dit is onze complete gids voor het plannen van jouw perfecte vakantie in Antalya aan de zuidoostkust van Turkije, inclusief vluchten, badplaatsen, activiteiten, excursies en hotels. Antalya is de belangrijkste bestemming van Turkije voor zomervakanties tussen april en oktober. Er zijn meer dan 300 dagen zon per jaar, talloze badplaatsen met uitzonderijke service en unieke bezienswaardigheden die dateren uit de oudheid. Laat ons je voorstellen aan Antalya.

Praktische info

Hoe kom je in Antalya?

Er zijn twee vliegvelden in de provincie Antalya. Antalya AYT is het hoofdvliegveld van de hoofdstad met vluchtconnectie naar alle grote bestemmingen binnen Europa, Rusland en het Midden-Oosten. Vluchten zijn het hele jaar door beschikbaar.

Het tweede vliegveld in de provincie Antalya is Alanya-Gazipasa GZP, 160 kilometer ten oosten van Antalya. Dit vliegveld is een optie als je van plan bent om naar een vakantiebestemming tussen Side en Alanya te gaan.

Waar te verblijven?

0
miljoen bezoekers
0
disctricten
0
vakantiedorpen
0
hotels

Dingen om te doen in Antalya

In Antalya kun je de natuur en unieke attracties ontdekken. Bezoek de top van de berg Olympos aan de kust van Kemer en keer terug naar de kust met een tandem-paraglidingvlucht.

Voor het hele gezin ga je naar het Dinopark in Göynük, Aktur Park in Antalya, het Antalya Aquarium, Sandland en The Land of Legends in Belek.

Je kan ook beroemde duiklocaties bezoeken, zoals de wrakken van de gezonken schepen uit de Eerste Wereldoorlog, kanoën in een ravijn en wonderen van de natuur bezoeken, zoals de travertijnen in Pamukkale, in de naburige provincie Denizli.

Excursies in Antalya

POPULAIRSTE EXCURSIES